T O P
  • By -

SnooDoubts8811

Da se krene kopati po natjecajima za specke, to bi bilo otvaranje pandorine kutije. Al postali su tolko besramni da vise ni ne skrivaju krsenje pravilnika.


radijator22

Bas, pogotovo po Zgu. Urlanje mi je gledati kako se ponistavaju natjecaji ili se ne izabire kandidat. Pa malo progoogleat prezimena ljudi koji su dobili i skoro pa uvijek je netko izrazito povezan lmao


dr_koala1

Ne znaš šta je smješnije, natječaji u KBC-ovima ili u domovima zdravlja.


DoktorRakija

Il onaj HDZ Herman kad su se zalili na Merkuru za namjestanje bodova uz vrlo jasne dokaze odgovori na zalbu sa: "zalba nije utemeljena." Natjecaj dobila kcer bivseg dekana ekonomije koji je prodavao ispite prek ljetne skole. Kakav circle of life.


SnooDoubts8811

Nemoj zajebavat da je ona kcer? Ajme meni uzas.


leyxk

Od 80 kandidata za oftalmu na vinogradskoj specku dobije kcer profesora s faksa i kirurga koja je tek diplomirala. Veoma interesantno kao i svi ti natjecaji. Kad se na jordanovac za kirurga prijave 2 zenske pa poniste natjecaj jer hoce muskog. Ima tu puno zanimljivih stvari. Kad su pisali prituzbu jer su jednom liku dali 8 bodova u kategoriji gdje je maks 4 pa onaj herman odgovorio sve je kako treba 🤣. Treba kolektivno odjebat Hrvatsku i specku trazit vani.


[deleted]

Polit benzinom i uzgati.


arbabarba

Pa zakaj vi iz te struke ne idete s tim van u medije ili u tužbe. Meni je super kako svi s medicine to znaju a a svi ništa


leyxk

Pa idu, samo nema interesa. Jedna poznanica je davala izjavu za provjereno, sad cekamo. Salju se zalbe, dopisi i nikom nista.


chignorina

I neka je. Način namještanja natječaja u OB Zadar je jebeno apsurdan.


[deleted]

[удалено]


Ionanus

I ona je dijete doktora haha.


azulon27

na vinogradskoj plasticnu specijalizira kcer sefa opce bolnice u sibeniku....kakva slucajnost


[deleted]

Ista stvar je i za stomatoloske specijalizacije.


NuclearDisaster5

Na NZJZ je svako malo ''ponisten'' natjecaj. Po tom njihovom nacinu zaposlavanja, nikad nikoga nebi zaposlili. Traze nekog na odredeno, 1g... a za 6mj objave da natjecaj nije uspio. Genijalno.


Gullible_Assistant16

Sve je to još i dobro ako znaju raditi posao, zamisli da dobiješ ravnateljicu bolnice po stranačkoj vezi koja operira i zajebe operaciju toliko da pacijent više ne može koristiti cijelu šaku i na kraju nikom ništa.


suncejeblue

Posebno mi je gadljivo kada se u zdravstvu zapošljava preko veze. Jasno mi je da je to normalna praksa kada je u pitanju rad u uredu u Lijepoj našoj, ali barem u medicini bi sposobni trebali imat prednost jer jednog dana nečiji život može potencijalno ovisit o tome.


[deleted]

u/dr_koala1


dr_koala1

Nisam ja, ali znam curu s faksa. Sve u vezi natječaja za specijalizaciju i samih specijalizacija je protuzakonito i protuustavno.


[deleted]

Tuži ih i ti. E: downvoteao me BobSakamano sto posto hahahaha


dr_koala1

Vjerojatno i hoću za malo manje od 5 godina. Imam ja svoje obožavatelje, često dobijem downvote istu sekundu kad objavim komentar.